LEČENJE ALERGIJA I INTOLERANCIJE NA HRANU

             

         U današnjem svetu oko nas sve je više hemijskih supstanci iz vazduha, vode, zemlje i hrane koje negativno utiču na naše telo. Zbog toga smo otvorili BELLA VITU specijalističku ordinaciju za lečenje alergija i intolarancija izazvanih različitim supstancama (alergenima) kao i lečenje kožnih bolesti . Ordinaciju vodi doktor specijalista dermatologije i kvantne medicine Bojana Ješić, koja se skoro pune dve decenije bavi alergijama, intolerancijama i kožnim bolestima, koristeći kombinaciju klasične i kvantne medicine. Doktorka Bojana Ješić ima zvanično rešenje Ministarstva zdravlja za bavljenje kvantnom medicinom kao sertifikovani kvantni terapeut.

        Sve je veći broj mladih i odraslih osoba koje ALERGIJA muči stvarajući razne probleme na koži (crvenilo, svrab, ekcem, otok lica, suzenje i svrab očiju), disajnim putevima (sekret iz nosa, kijanje, otežano disanje,...), želuca i creva (mučnina, povraćanje, proliv, ...) kao i migrene (glavobolje)Dosta često to mogu biti imunološke reakcije organizma na prisustvo alergena. Organizam može reagovati na određene supstance burnom reakcijom, a na druge samo blago.

       Netolerancija na hranu može takođe izazivati veliki broj problema u želucu i crevima (nadimanje, proliv), glavobolje i migrene, otečenost zglobova i bolovi u mišićima, nesanicu i hroničan umor. Zbog toga čim osetite takve tegobe dođite u našu ordinaciju, jer mi imamo rešenje.

      SAMO ZDRAV ČOVEK MOŽE BITI ISTINSKI SREĆAN.

        Zato smatramo da je prvi korak dijagnostifikovati tj. otkriti koje supstance negativno utiču na naše zdravlje.

      Kada znamo koja supstanca nam stvara određeni problem, potrebno je zaštititi se ili izbegavati ih. Takođe potrebno je pravilnim načinom i kontrolisanom ishranom ojačati svoj organizam da se lakše bori sa svakodnevnim izazovima.

      Pregled u našeoj ordinaciji radimo eliminaciju alegrija i intolerancija, kao i jačanje imuniteta i desenzibilizaciju najnovijim BICOM aparatima nemačkog proizvođača REGUMED GmbH. Dijagnostički pregled traje oko sat vremena. Vrši se bezkontaktno testiranje vašeg organizma na preko 300 alergena ( iz vazduha, zemlje i hrane). Klasilčne metode mogu da ispitaju Tim pregledom može se utvrditi na koje supstance je organizam alergičan ili netolerantan, bez obzira da li ste sa njima u svakodnevnom ili povremenom kontaktu. 

      Terapeutski deo je takođe važan za zdravlje pacijenta. Njime se periodično može ojačavati organizam tj. poboljšavati opšte zdravstveno stanje, smanjiti uticaj alergena na organizam i time kvalitet života. Terapije traju do 60 minuta i rade se u intervalu od 7 do 14 dana. U jednoj terapiji kombinuje se više terapeutskih programa u zavisnosti od indikacija kod pacijenta. Svi ovi terapeutski programi mogu se kombinovati sa ostalim vidovima lečenja (farmakološke terapije, homeopatske terapije). Takođe kvantna medicina ne isključuju pacijentovu redovnu terapiju zbog eventualnih hroničnih oboljenja.

      Do sada nema poznatih kontraindikacija, negativnih posledica i reakcija organizma pri primeni Kvantne medicine i biorezonantne terapije u svrhu dijagnostike i lečenja.

      Nutricionista vam može dati nedeljni jelovnik prilagođen vama.

      Doktor specijalista dermatolog Bojana Ješić može vam izvršiti specijalistički pregled, dermoskopiju, uklanjanje mekih fibroma (virusnih visećih bradavica), klasičnih bradavica i žuljeva. Takođe možemo vas posavetovati kako da pravilno negujete svoju kožu i kosu.